Česko/Slovensko, 2021, far., 99’, MN 15, AT, romanca
Česko/Slovensko, 2021, col., 99’, R15+, English friendly, romance

 

réžia/director: Jan Prušinovský

scenár/screenplay: Roman Vojkůvka

kamera/DOP: Petr Klobovský

strih/editor: Michal Böhm

zvuk/sound: Matěj Matuška, Michal Čech

hudba/music: Ondřej Anděra

producent / producer: Ondřej Zima (CZ), Jan Prušinovský (CZ), Zuzana Mistríková (SK), Ľubica Orechovská (SK) 

výroba / production: Offside Men (CZ), PubRes (SK), Česká televize (CZ)

hrajú / cast: Jan Jankovský, Pavla Gajdošíková, Ondřej Kokorský, Ivo Gogál, Kryštof Rimský, Monika Načeva

 

Energická dvadsaťpäťročná predavačka Ema pracuje v malom meste v supermarkete. Tridsaťročný pokrývač Tomáš je z neďalekej dediny. Jedna nezáväzná noc nečakane prerastie do vzťahu, lásky a spoločného bývania. Ema spravila v minulosti obrovskú chybu a chce sa s ňou Tomášovi zveriť. Tomáša však jej predchádzajúci život nezaujíma, žijú teraz a tu. Film o chybách, ktoré robí každý z nás a ktoré nás dokážu dobehnúť.

Viac informácií o filme v časopise Film.sk v rubrike Novinky si môžete prečítať tu.

 

Emma is a lively 25-year-old shop assistant living in a small town. Tomas is a 30-year-old roofer living in a village nearby the capital. They spend a night together, with no expectations. However, it becomes the start of a relationship, love, living together. Emma decides to unburden herself and is ready to tell Tomas about her tainted background. Tomas doesn’t want to hear it as he wants to live “here and now”. A random episode unveils Emma’s past and starts off a series of incidents which turn their lives upside down.

 

 

Táto web stránka používa cookies k analýze návštevnosti a bezpečnej prevádzke web stránky. Kliknutím na tlačidlo „OK“ prijímate súbory cookies a beriete na vedomie naše podmienky ochrany osobných údajov Viac.
OK