Maďarsko/Slovensko, 2021, far., 98’, MN 15, AT, dráma
Maďarsko/Slovensko, 2021, col., 98’, R15+, English friendly, drama 

 

réžia/director: Hajni Kis

scenár/screenplay: Fanni Szántó, Hajni Kis

kamera/DOP: Ákos Nyoszoli

strih/editor: Vanda Gorácz

zvuk/sound: Dušan Kozák

hudba/music: Oleg Borsos

producent / producer: Júlia Berkes (HU), Balázs Zachar (HU), Zora Jaurová (SK), Mátyás Prikler (SK)

výroba / production: Proton Cinema (HU), MPhilms (SK)

hrajú / cast: Gusztáv Dietz, Zorka Horváth, Éva Füsti Molnár, Viktor Kassai

 

Tibor sa po návrate z väzenia zamestná ako vyhadzovač v nočnom klube. Má finančné problémy a pre svoju povahu je v neustálom konflikte s okolím. Svoju divokú dvanásťročnú dcéru Niki nevidel už sedem rokov. Keď Niki, ktorá žije so starými rodičmi, zistí, že otca prepustili z väzenia, vyhľadá ho aj napriek ich zákazu. Toto stretnutie prinúti Tibora čeliť minulosti a hľadať spôsob, ako sa stať dcére ozajstným otcom.

Viac informácií o filme v časopise Film.sk v rubrike Novinky si môžete prečítať tu
Recenziu filmu v časopise Film.sk si môžete prečítať tu.

 
When Niki finds out that her father is in town after being released from prison, she disobeys her grandmother's fierce objections and meets him in secret. Faced with his 12-year-old daughter, Tibor is forced to confront his role as a father and finally take responsibility. After 7 years without contact, the father and daughter get to know each other, whilst realising their strong connection and how powerful forgiveness can be.

 

 

 

Táto web stránka používa cookies k analýze návštevnosti a bezpečnej prevádzke web stránky. Kliknutím na tlačidlo „OK“ prijímate súbory cookies a beriete na vedomie naše podmienky ochrany osobných údajov Viac.
OK